torsdag den 31. januar 2013

GOSH, NAM NAM og BLING-BLING

Idag har været en fremragende dag.

Tøserne og jeg stod op, gjorde os klar og gik ud af hotellet... Hvor vi blev mødt med hilsen fra en temperaturstigning på 5 grader C (så idag var der ca .35 grader C), der pænt sagde "God dag"! Vi gik i 7/11  igen - da vi har bøvl med vores simkort (dette er stadig ikke blevet løst, I skal nok høre, når det er).... Derefter tog vi en taxa, hen til en skyline station... Vi tog skylinen og endte i Bangkok C (altså som planlagt ;)). Her skulle vi mødes med Gabriella's kæreste, som bare er den sødeste. Han tog os med hen i et 10 ETAGERS SHOPPING MALL, hvor vi ikke rigtig synes der var noget interessant, eller i hvert fald billig nok (bare fordi jeg kommer ud af jylland, kan man altså ikke tage jyden ud af mig!), så vi trissede videre.

For ude på gaden, var der fyldt med gadeboder. Her fik jeg købt en miniature Buddah til 4 BHT (under 10 kr). Jeg var faktisk også inde i en butik, hvor jeg fik købt en hårspænde i lyserød og med bling-bling på til 300 BHT (lidt over 100 kr) - den er sååååå fiiiiin:). Herefter skulle vi virkelig meget have noget at spise... (Den her varme gør, at vi ikke rigtig mærker sult, men ligepludselig, så er det ikke for sjovt mere, og så skal man have noget at spise...) Jeg fik en udhulet ananas med ris, nødder, kylling, æg (der er æg i ALT herovre) og chili - det smagte MEGA godt:). Herefter gik vi lidt videre og kiggede på gadeboder og jeg købte nogle thailandske æbler (GOSH, de smager NAM NAM), så tog vi skytraine og taxa hjem til hotellet.

Hjemme på hotellet har vi fået lavet noget i vores praktikdokument, jeg har læst mine venners og mit søsters brev (<3 til jer allesammen) og så skal vi til at slappe af nu:) Kl. er 21.52 og vi skal tidlig op imorgen, da vi skal til "aktivitetsdag" på skolen imorgen - det blir spændende - jeg glæder mig.

Det skal lige skrives, at jeg oploader ikke billeder, da jeg har lidt problemer med, at få billeder fra cam-pc :(. Men, på et tidspunkt kommer der nogen på facebook og måske også herind.

Men nuvel, det var en bette opdatering fra min side af. Bonjoir derude:)

onsdag den 30. januar 2013

OMG!!! Here it goes!

OMG - der er er bare SÅ mange ting at fortælle allerede nu... Et kort resume kunne lyde som;

1) Tilbragte næsten 10 timer i en flyver fra Vienna - Bangkok (hvor det virkelig gik op for mig, hvad jeg fløj væk fra... Alt det kendte! Græd, sov, græd lidt mere og sov så lidt mere - folkens I er savnet. Der går ikke et øjeblik hvor jeg ikke tænker på, hvor mærkeligt og hårdt det er, at jeg ikke bare lige kan skrive SMS eller ringe for at dele mine oplevelser med jer, som jeg plejer... Men sådan er det jo - og det gøres op for blandt  andet herinde;) hih
2) Da Line, Karina, Nana, Gabriella jeg ankom til lufthavnen, blev vi mødt af en Thai (kaldenavn; Gab) og en dansk/Thai pige (studerende fra Århus) Aline. Det var rigtig rart hun var der, for så kunne vores allerede MANGE spørgsmål blive besvaret. I lufthavnen skulle vi vente i tre timer, da hendes medstuderende først ankom der. Så havde jeg lejlighed for, at få købt nogle kulpiller (mod akut maveonde, hvilket er i høj kurs for os "faolangs"/udlændinge ;) ) og få mit første thaimåltid; Uhm chili:)
3) Da hendes medstuderende var kommet, blev.vi kørt til skolen af vores chauffør (jep, vi har vores egen;)). På skolen skulle vi overnatte. Da vi ankom til skolen, var vi svedige, ildelugtende og klamme (følte os klamme i hvert fald). Men det forhindrede os da bestemt ikke i, at  skulle ned og have noget fra nogle af deres berømte gadekøkkener - og 7/11 - det klart;). Efter det skulle vi SÅ MEGET I BAD. Der var dog ikke noget varm vand, men det gjorde virkelig ikke ret meget, eftersom der var 30 grader udenfor!!! hih. Efter vi alle havde været i bad, blev vi enige om, at vi faktisk ikke var trætte, så vi tog en film på... og faldt alle sammen i søvn XD hih
3) Så kom vi til idag... Dagen startede med, at vi skulle vises rundt på institutionen. Institutionen består af vuggestue, børnehave og primery school (indskoling og mellemtrin). Det var så MEGA AWSOMT og underligt. jeg fik sagt meget "sa-va-di-kaa", bøjet hænder og ryg (deres hilsen). Børnene var så mega søde og velopdragede... Og de voksne... OMG, så søde, behjælpsomme og fantastiske dejlige - de tager virkelig hånd om os og går meget op i, at vi har det godt. Det er så lækkert det hele. Jeg har virkelig været ved at fælde tårer pga. deres medmenneskelighed... Snøft - på den gode måde. Da vi var blevet vist rundt, så serverede de mad for os... Igen - de er mega søde.
4) Efter vi havde spist, skulle Nana, Karina, Line, Gabriella og jeg ud at se på hvor vi skulle bo - de havde allerede fundet to steder til os - igen meget søde. Vi pakkede vores ting og de kørte os rundt, for se på dem... Og det hele har resulteret i, at vi nu bor på hotel det næste halve år - for (og hold nu fast og sæt dig ned, hvis du står op) 900 kr om måneden :). Det'dejligt:) hih.
5) Da vi havde fundet det, chekede vi ind og gik op på vores værelser - hvor jeg endelig kunne få mine ting ud af min backpack. Derefter gik vi hen i et koloenormt mall, hvor vi spiste og shoppede. Bagefter handlede vi og så gik turen mod 7/11 hvor vi fik købt thaisimkort (hold inde - for jeg ingen af os kan få det til at fungere og alt står jo på thai, så ingen selvhjælp er mulig, så ingen kontakt over mobil endnu, I skal nok høre fra mig, når det er). Nu er vi oppe på værelset igen..- trætte, udkørte, overwhelmed og med sorte tæer (for Bangkok er jo mega fuld af os).
6) Imorgen står den på marked i Bangkok centrum og skolearbejde...Stay tooned;)


Nu vil jeg snart til at putte... Klokken er jo 00:40 pm herovre:)
Jeg håber I har det  lige så fantastisk, som jeg har det<3 Kærlighed til jer fra mig<3